Acces consciousness

Acces Consciousness is een methode om je energiesysteem in balans te brengen. Access Bars en andere lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn technieken om dit te beïnvloeden. Het is een methode voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam wenst.  Access is een eenvoudige manier om de dingen die niet meer goed werken in je leven te veranderen. Het gaat over het bevrijden van ingesleten gedachten, gevoelens en houdingen die niet meer van nut zijn, waardoor er meer vrijheid in alle gebieden van je leven kan ontstaan.

De Bars zijn 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in je lichaam. Hierin zijn alle gedachten, ideeën, houdingen, overwegingen en emoties opgeslagen. Als je deze punten naloopt, begint de polaire elektrische lading, zoals die is opgeslagen in je hersenen, op te lossen. Hierdoor verheldert je bewustzijn, waardoor je minder op de ‘automatische’ piloot functioneert, en meer leeft vanuit bewuste gewaarwording. Het verleden heeft hierdoor minder invloed op de toekomst. Zie het als het verwijderen van overtollige bestanden en programma’s op je computer. Wanneer je je bewust wordt van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen, dan ga je functioneren op een moeiteloze manier die precies bij jou past.

Kun je meer energie gebruiken? Wil je meer rust in je hoofd? Verlang je ernaar vrijer en bewuster in het leven staan? Dan raad ik je de ervaring van een Access behandeling aan.

Iedere Bars-sessie is anders. Veel mensen ervaren na een behandeling meer innerlijke rust en vermindering van klachten. Access kan een positieve wending aan je leven geven. Als je je Bars eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon “runnen”. Na elke behandeling wordt het effect intenser. 

Zie tarieven voor kosten van een behandeling of neem contact op voor meer informatie.