Holistische therapie

JE LEVEN IN BALANS

Hoe blijf je in onze hectische maatschappij overeind? Om die dingen te kunnen doen waar je goed in bent en blij van wordt? Het is je natuur om energiek en gezond te zijn.  In deze tijd kun je hier makkelijk van weg dwalen en lijkt er misschien van alles tegen je te werken. Ongemerkt kan je in een situatie terecht zijn gekomen waarvan je denkt: hoe kom ik hier in hemelsnaam weer uit? Het mooie is: ieder mens kan zichzelf bevrijden uit situaties, uit ziekten, angst, noem maar op, waar je ook maar last van hebt. En vaak eenvoudiger en sneller dan je denkt. Alleen, hoe doe je dat? Je hebt misschien al ongelooflijk je best gedaan en van alles uitgeprobeerd en nu ben je toch weer ergens in vastgelopen.

Wil jij op een eenvoudige manier werken aan je algehele welzijn? Je geestelijke helderheid terugkrijgen? Wil jij een nieuwe wending aan je leven geven?

In mijn sessies gaan jij en ik samen werken aan het hervinden van een betere balans in je leven. We bespreken welke aspecten voor jou op dit moment belangrijk zijn. Welke items je wilt aanpakken om die specifieke gebieden op te lossen en/of te veranderen. Vervolgens gaan we aan de slag. Op de manier die het best bij jou past.

De mens is een holistisch wezen. Daarom zullen zowel gezondheid, leefstijl en voeding, als ook bewustzijn en beweging kunnen aan bod komen. 

Zie ook voeding en access counsciousness. Neem contact op voor meer informatie.