Kunst


Mijn tekeningen hebben naast de kunstwaarde een extra dimensie, ze zijn gebaseerd op heilige geometrie. Dit is een symbooltaal die met beelden in plaats van met woorden werkt en die daardoor heel direct en doeltreffend informatie kan overbrengen. Deze symbooltaal bevat codes op een bepaalde frequentie.

De tekeningen zijn te koop en te huur als Certified Art Giclée op W.E. papier © copyright. De kunstdruk gelimiteerde oplage TM van Re-Art zijn met de hand genummerd, gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid. Naast de Giclée afdrukken maak ik persoonlijke tekeningen in opdracht. De codes die hierin verschijnen zijn specifiek op jou gericht, ondersteunen je, en helpen je o.a. in het vinden van je werkelijke doel in dit leven.

Ik teken op aquarelpapier met potlood en kleurpotloden.

Geometrie is de basis van onze realiteit, het onthult de aard van onze relatie met de kosmos. Er wordt zichtbaar gemaakt hoe alles met elkaar is verbonden. Geometrie gaat over orde en harmonie van ongeziene wetten. Het zit in ons DNA. Het is de taal van ons onderbewustzijn.

In mijn tekeningen komen aarde en universum samen. Het zijn poorten naar het ongeziene. Er is in te zien en te voelen hoe wij met het universum verweven zijn. De tekeningen zijn een uitnodiging om te ontvangen, om slapende krachten in je onderbewustzijn te activeren. Omdat wij onderdeel zijn van de kosmos, ook geometrie zijn, herkent en begrijpt je onderbewustzijn, via je DNA, de boodschap die in de geometrische vormen aanwezig is. Je energielichamen gaan meetrillen in dezelfde frequentie en vorm als die in de tekening waar je naar kijkt. De interactie die hierdoor ontstaat kan een innerlijk proces op gang brengen en onbalans herstellen. 

Enkele jaren geleden zijn als vanzelf mijn tekeningen ontstaan. De diepere betekenis hierin werd in eerste instantie alleen door anderen herkend. Hoe gaat dit bij mij in zijn werk? Eerst verschijnen er beelden in mijn hoofd. Lijnen, kleuren, vormen. Deze beelden blijven terugkeren. Vervolgens wordt de drang om te tekenen steeds sterker. Zodra ik hieraan toegeef verdwijnen tijd en ruimte, kan ik de beelden oproepen, en bestaat mijn wereld alleen nog uit het papier voor me. Mijn bewegingen gaan automatisch en vanuit mijn handen ontstaan er lijnen en patronen. Vrijwel zonder denken kies ik een kleur potlood. In opperste concentratie laat ik me leiden door sensaties die door mijn lichaam gaan.

Op diverse locaties in Nederland worden mijn tekeningen geëxposeerd.

Nieuwsgierig? Zie mijn collectie op Gallery. Voor extra informatie en bezichtiging: neem contact op via het contactformulier.