ACCESS CONSCIOUSNESS

Access Consciousness is een bewustzijnssysteem.

Access Bars en andere lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn technieken om je energiesysteem in balans te brengen. Het is een methode voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam wenst.

Access is een eenvoudige manier om de dingen die niet meer goed werken in je leven te veranderen. Het gaat over het bevrijden van ingesleten gedachten, gevoelens en houdingen die je niet meer dienen waardoor er meer vrijheid in alle gebieden van je leven kan ontstaan.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Hierin zijn alle gedachten, ideeën, houdingen, overwegingen en emoties opgeslagen. Wanneer je deze punten naloopt, begint de polaire elektrische lading, zoals die is opgeslagen in je hersenen, op te lossen. Het verheldert waar je vanuit de automatische piloot functioneert in plaats vanuit gewaarwording. Zie het als het verwijderen van overtollige bestanden en programma’s op je computer, waardoor het verleden niet meer zijn weerslag hoeft te hebben op de toekomst.

Wanneer je je bewust wordt van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen, dan ga je functioneren op een moeiteloze manier die precies bij jou past.

Kan je meer energie gebruiken? Wil je meer rust in je hoofd? Wil je vrijer en bewuster in het leven staan? Access Bars kan een positieve wending aan je leven geven.

Iedere Bars-sessie is anders. Veel mensen ervaren na een behandeling meer innerlijke rust en vermindering van klachten. Na elke behandeling wordt het effect intenser. Als je je Bars eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon “runnen”.