Ontstaan van mijn tekeningen

Enkele jaren geleden zijn als vanzelf mijn tekeningen ontstaan. De diepere betekenis hierin werd in eerste instantie alleen door anderen herkend. Uiteindelijk werd me duidelijk hoe ze vanuit een andere dimensie met hogere energieën via mij tot stand komen.

Mijn tekeningen zijn gebaseerd op Heilige Geometrie, ze bevatten codes op een bepaalde frequentie. Deze worden vanuit het universum aan mij doorgegeven. De codes raken je ziel en kunnen je eigen oorspronkelijke frequenties activeren.

Omdat wij onderdeel zijn van het universum, ook geometrie zijn, herkent en begrijpt je onderbewustzijn, via je DNA, de boodschap die in de geometrische vormen aanwezig is. Je energielichamen gaan meetrillen in dezelfde frequentie en vorm als die in de tekening waar je naar kijkt. De interactie die hierdoor ontstaat kan een innerlijk proces op gang brengen, slapende krachten in je onderbewustzijn activeren en onbalans herstellen. Hierdoor wordt je autonomie, je ware natuur, versterkt.

In mijn tekeningen komen aarde en universum samen. Het zijn poorten naar het ongeziene. Er is in te zien en te voelen hoe wij met het universum verweven zijn. De tekeningen zijn een uitnodiging om te ontvangen.

Mijn werk wordt op diverse locaties geëxposeerd en is te koop als Certified Art Giclée, in een gelimiteerde oplage van 20 stuks. Deze kunstdrukken, gemaakt door Re-Art, zijn door mij met de hand genummerd en gesigneerd. Bij aankoop wordt een certificaat van echtheid meegeleverd.

De oorspronkelijke tekeningen zijn gemaakt op aquarelpapier, met potlood en kleurpotloden.

In opdracht maak ik persoonlijke tekeningen. Ook hier is er naast de kunstwaarde een extra dimensie. De codes die hierin verschijnen zijn specifiek op jou gericht en ondersteunen je in het vinden van je werkelijke doel in dit leven.