Ontstaan en werking van mijn tekeningen

Destijds zijn als vanzelf mijn tekeningen ontstaan. De diepere betekenis hierin werd in eerste instantie alleen door anderen herkend. Later kon ik zelf ervaren hoe ze vanuit andere dimensies met hogere energieën via mij tot stand komen.

Mijn tekeningen zijn portalen naar het universum en gebaseerd op Heilige Geometrie. Elke tekening bevat codes op bepaalde frequenties.

Omdat wij onderdeel zijn van het universum, ook geometrie zijn, herkent en begrijpt je onderbewustzijn via je DNA de boodschap die in de geometrische vormen aanwezig is. Je energielichamen gaan meetrillen in dezelfde frequentie en vorm als die in de tekening waar je naar kijkt. De interactie die hierdoor ontstaat kan een innerlijk proces op gang brengen, slapende krachten in je onderbewustzijn activeren en onbalans herstellen. Hierdoor wordt je autonomie, je ware natuur, versterkt.

In mijn tekeningen komen aarde en universum samen. Het zijn poorten naar het ongeziene. Er is in te zien en te voelen hoe wij met het universum verweven zijn. Mijn tekeningen zijn een uitnodiging om te ontvangen.

Mijn werk wordt op diverse locaties geëxposeerd en is te koop als Certified Art Giclée, in een gelimiteerde oplage. Deze kunstdrukken worden door mij met de hand genummerd en gesigneerd.

De oorspronkelijke tekeningen zijn gemaakt op hoogwaardig aquarelpapier met potlood en diverse soorten kleurpotloden.

Naar de tekeningen